Content en meer

Alles begint bij het bepalen van de strategie. Schrijven, foto's en video's plaatsen en je bedrijf laten zien op social media is een stuk effectiever als je weet wát je wilt communiceren en met wíe. Afstemmen is dus de sleutel. Tekstzinnig heeft inmiddels een jarenlange ervaring in zowel de strategische als praktische kant van online marketing en content.

Contentstrategie op maat

Zonder route weet je niet waar je heen gaat. Met behulp van een klantgerichte contentstrategie bepalen we wát je communiceert en met wíe. De juiste content op het juiste moment, via het juiste kanaal.

Meer contentstrategie op maat

 

IJzersterke webteksten

Je hebt een complexe dienst of product. Hoe vertaal je dit naar een lekker leesbare webtekst? Die ook nog eens boeit én zorgt voor actie van de klant (conversie). En als bonus: geoptimaliseerd is voor zoekmachines. 

Meer ijzersterke webteksten

Creatieve blogs

Een opvallende manier om een specifieke doelgroep aan te spreken. Dankzij een creatieve blog kan je een nieuwe invalshoek kiezen, je bedrijf en diensten persoonlijker maken of een andere doelgroep heel gericht aanspreken.

Meer creatieve blogs

Online marketing

Wat is de beste online marketingmix voor je bedrijf? Van de inzet van social media tot aan online adverteren en het meten van de resultaten. Tekstzinnig werkt samen met andere online marketingspecialisten om hierin te adviseren en bijvoorbeeld Facebook en Adwords in te zetten.

Meer online marketing

Training op locatie

Heb je liever zelf de marketing- en contentkennis in huis? Tekstzinnig verzorgt (soms in samenwerking met partners) trainingen op locatie, om praktische vaardigheden en online kennis over te dragen.

Vraag meer informatie aan