Online marketing

Wat is de beste online marketingmix voor je bedrijf? De inzet van social media, online adverteren en het meten van de resultaten, het is een complex pakket. Tekstzinnig werkt hiervoor regelmatig samen met andere online marketingspecialisten. Dit alles om je online doelen te realiseren.

Contact

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je jouw product of dienst online onder de aandacht brengen? Dan is zoekmachine optimalisatie een onmisbaar onderdeel. We maken hiermee je website en content vindbaar voor relevante bezoekers. Denk hierbij aan het maken van een zoekwoordenanalyse, SEO webteksten, maar ook een compleet advies over de SEO-waarde van je website. 

Conversie optimalisatie

Relevante bezoekers aantrekken is één ding, ze overhalen om actie te ondernemen is weer iets anders. Toch is het behalen van conversie vaak een belangrijk doel binnen de online marketing. Conversie optimalisatie is een vak apart en kan je bedrijf veel opleveren. 

Social Media 

Niet meer weg te denken uit ons leven, maar er zitten best wat haken en ogen aan voor een bedrijf. Hoe ga je professioneel met Social Media om? We bieden advies en praktische hulp bij de inzet van bijvoorbeeld Facebook op een zakelijke en effectieve manier.

Zoekmachine adverteren: Google Adwords

Naast het optimaliseren van je website voor de zoekmachine, kan je nauurlijk adverteren om bezoekers te trekken. Google Adwords is een bekende mogelijkheid, waarmee je zeker goede resultaten kunt behalen. Om hoge advertentiekosten te besparen, is hulp van een specialist zeker aan te raden. Wij helpen je graag op weg.

Meten en analyseren: Google Analytics

De basis van een online marketingplan en contentstrategie is het meten van de resultaten. Je wilt immers concrete doelen behalen. Door alles meetbaar te maken met een tool als Google Analytics krijg je direct inzicht in de succesfactoren en pijnpunten van je activiteiten. Bijsturen en optimaliseren is het logische vervolg. Ook voor gedegen kennis van meettools kan je bij ons terecht.

Interesse in online marketingadvies of praktische hulp?

We komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ik werk hiervoor samen met de online marketingspecialisten van Effecty en met Studio Borg. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact