Projecten

Als ZZP-er heb ik het geluk om aan veel verschillende projecten te mogen werken. Non-profit of juist enorm commercieel. Creatieve schrijfopdrachten of uitgebreide projecten. Alleen of samen met andere bureaus. Door de variatie blijf ik scherp én geboeid. Een aantal leuke uitdagingen waar ik trots op ben deel ik hier graag met je.

 

WeAreRoermond.com

Project citymarketing en webteksten

Meer Nederlanders laten zien wat Roermond allemaal te bieden heeft. Dat was het uitgangspunt van Citymanagement Roermond. Een website met de juiste uitstraling en inhoud was stap 1. Ik dacht mee over de contentstrategie. Ook schreef ik korte, krachtige webteksten. 'Beleving' stond hierbij centraal. Een leuke uitdaging en een samenwerking met een mooi resultaat.

project we are roermond

Quadraam.nl

Webteksten & advies

De Gelderse Onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. De site was anno 2018 toe aan een make-over. Ik adviseerde over de menustructuur, dacht mee over de weergave van content en schreef de webteksten. Project in samenwerking met internetbureau I-Pulse. 

Ik wil meer weten

 

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Docent Conversiegericht Schrijven

Als marketeer/tekschrijver/ondernemer doe je je uiterste best om bezoekers naar je website te trekken. De bezoekers komen binnen, maar doen ze ook wat jij wilt dat ze doen? De cursus Conversiegericht Schrijven richt zich op de invloed van tekst is op dit proces. Ik geef deze praktische cursus o.a. bij de HAN Deeltijdstudies. 

Lyceumelst.nl

Advies - projectmanagement- teksten

Als middelbare school biedt Lyceum Elst onderwijs op mavo-plus, havo- en vwo-niveau. De geheel vernieuwde site moest aansluiten bij de behoeftes van 3 belangrijke doelgroepen. De heldere persona's en duidelijke doelstellingen die ik opstelde vormden de basis voor een goede profilering in de regio. De site is nu gebruiksvriendelijk en gevuld met sterke, passende content.
Ik wil meer weten


Boek: Online marketing, de essentie

Redactie studieboek & contentmarketing site

In het boek Online marketing, de essentie kom je op een praktische manier meer te weten over allerlei onderdelen van de online marketing. Het boek is gericht op studenten, (online) marketeers en ondernemers. Ik werkte mee aan de structurering, het casemateriaal en de tekstredactie van dit actuele boek.
Uitgeverij: Pearson.

Ik wil meer weten

Eurofiber.com

Contentscan & advies corporate site

Eurofiber Group heeft een aantal verschillende websites, op landelijk niveau. De corporate site (engelstalig) sluit qua content niet helemaal aan bij de doelstellingen. De verschillende doelgroepen vragen om diversiteit aan content. Dit helder presenteren op één site is complex. In samenwerking met Letter&Zo maakte ik een heldere scan van de aanwezige content, ook brachten we advies uit. Vernieuwing van de site volgt nog.

Eurofiber project

Huisartskliniek.nl / Huisartskliniekwestervoort.nl

Contentstrategie - teksten - blogs

Voor deze landelijk opererende aanbieder van cosmetische en chirurgische behandelingen, is online marketing cruciaal. Ik werkte jarenlang aan de strategische inzet van content, schreef de teksten en blogs en gaf conversie-optimalisatie een impuls. Bij grotere projecten werkte ik hiervoor samen met o.a. internetbureau I-Pulse en online marketingbureau Effecty.

Huisartskliniek project