Ervaringen

Huisartskliniek

Contentstrategie - webteksten - blogs 

“Medische en complexe informatie vertalen naar leesbare én unieke teksten en blogs. Een hele uitdaging, maar Tekstzinnig slaagt hier al jaren in. De juiste inzet van content is zó belangrijk, het bepaalt ons online succes grotendeels."  
Judith Eggersman, Algemeen Directeur Huisartskliniek

www.huisartskliniek.nl
www.huisartskliniekwestervoort.nl

Zoekdierenarts.nl

Contentstrategie - webteksten - Facebook

"Carolien helpt ons met het opstellen en uitvoeren van onze contentstrategie. Wat vinden onze lezers interessant? Welke content is er nodig om veel relevante bezoekers aan te trekken? Van het uitvoeren van zoekwoordenanalyses tot het schrijven van boeiende content en strakke landingspagina's, Tekstzinnig denkt strategisch mee en implementeert het direct. Ze brengt met haar input het idee achter onze site tot leven."
Geert Buskes, mede-eigenaar van Zoekdierenarts.nl

www.zoekdierenarts.nl

STANDA - Veilig staan

SEO advies - webteksten - brochure 

"Dankzij de goede samenwerking met Carolien staan de teksten op mijn site als een huis! Over de STANDA vertellen kan ik goed, maar zorgen dat het duidelijk en pakkend is geschreven, is een vak apart. Ik ben blij dat Carolien heeft geholpen. Het heeft mij veel zwoegen en frustratie bespaard en het eindresultaat is geweldig. Ze is enthousiast, creatief, punctueel, duidelijk en denkt goed met je mee. Ik verwacht dat de site goed gaat bijdragen aan het op de markt brengen van mijn nieuwe product. Bekijk mijn site en oordeel zelf." 
Marieke van Gehlen - Eigenaar STANDA

www.standa.nl