Schrijftraining op maat

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Wil je je kennis over het schrijven van goede content bijspijkeren? En deze het liefst direct toepassen, met behulp van praktische cases uit jouw eigen en andere organisaties? Op een unieke manier, doelgericht en rekening houdend met de wensen van je klant of leidinggevende?

Ik wil een training aanvragen

Ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring als tekstschrijver en contentmarketeer. Alle SEO-trucs heb ik inmiddels al eens getest en beïnvloeding via tekst is mijn tweede natuur geworden. Kennis overdragen doe ik graag, zodat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Bovendien is het voor jou heel fijn om concrete tips te krijgen en échte aandacht voor de onzekerheden en twijfels die jij bij het schrijven ervaart.

Ik werk als freelance docent voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen geef daar momenteel de cursus 'Conversiegericht Schrijven'. Ook geef ik binnen bedrijven regelmatig trainingen aan groepjes marketeers, webredacteuren of andere geïnteresseerden. Deze trainingen stel ik op maat samen, altijd voorzien van actuele voorbeelden, tools en tips. De insteek is hierbij: een theoretische basis, gecombineerd met veel oefeningen. Je krijgt direct feedback van mij en je krijgt handvatten om het beste uit je schrijfvaardigheden te halen. Denk aan een training op het gebied van: 

  • SEO-tekstschrijven
  • Conversiegericht schrijven

Afhankelijk van jouw specifieke wensen, kom ik alleen of met een collegatrainer.

De training vindt bij voorkeur plaats in een rustige ruimte bij jouw kantoor. Zo kunnen ook collega's aanschuiven die van de training willen profiteren. Natuurlijk is het ook mogelijk een externe locatie te gebruiken.

Wil jij ook je kennis updaten, je creativiteit een boost geven en conversiegerichter schrijven?

Ik wil een training aanvragen