Duik je mee in de inhoud?

Je wilt je verhaal overbrengen. Lezers écht raken. Overtuigen van de geweldige oplossing die jouw organisatie te bieden heeft. En de lezer zo omtoveren tot een tevreden en loyale klant. Toch?

Hoe pak je dit aan? Lukt het jou niet het verhaal op de juiste manier op papier te zetten? Kan je wel wat hulp gebruiken bij het strategisch inzetten van je content? Of wil je dat een (online) project nu eindelijk eens efficiënt verloopt en deadlines gehaald worden? Ik help je graag verder, neem gerust contact met me op.

Neem contact op

Content en meer

Contentstrategie op maat

Contentstrategie op maat

De juiste content op het juiste moment, via het juiste kanaal. Met behulp van een klantgerichte contentstrategie bepalen we wát je communiceert en met wíe. Maak van de klantreis een topervaring.

Webteksten

IJzersterke webteksten

Je hebt een complexe dienst of product. Ik vertaal jouw verhaal naar een lekker leesbare webtekst. Die de lezer raakt én zorgt voor actie (conversie). En niet te vergeten: goed vindbaar is voor zoekmachines.

Online marketing

Online marketing

Wat is de beste online marketingmix voor je bedrijf? Van de inzet van social media tot online adverteren en het meten van resultaten. Tekstzinnig werkt samen met andere online marketingspecialisten.

Carolien

Carolien - Tekstzinnig

 

"Met een goed verhaal presenteer je je organisatie of merk echt anders aan het publiek. Op een strategische manier content inzetten is hierbij enorm waardevol. Je doelgroep kan je vinden en jij grijpt de kans om je online te onderscheiden. Raak de mensen echt en wees anders dan al die anderen".

Het belang van ijzersterke content

stop uitzenden

Stop met uitzenden, begin met afstemmen

Natuurlijk wil je van alles vertellen. Ingewikkelde verhalen over je diensten, je bedrijf... Stop! Want uit welke types bestaat jouw doelgroep? En wat willen zíj graag weten? De juiste toon, een afgestemde boodschap. Dat maakt content ijzersterk.

wees anders

Wees anders dan alle anderen…

Jij bent vast niet de enige die doet wat je doet. Mooie producten verkopen. Een nuttige dienst aanbieden. Maar waarom moet de klant juist bij jóu zijn? Unieke content onderscheidt je direct van de rest. En dat prikkelt mensen nou juist om verder te lezen.

online vindbaarheid

Vergroot je online vindbaarheid

Unieke, goedgeschreven teksten. Content die naadloos aansluit bij wat iemand zoekt. Daar is de zoekmachine gek op. En jij trekt meer bezoekers naar je site. Bezoekers die zochten...en juist jóu vonden. Zoekmachine optimalisatie vormt 
hierbij de basis.

"Tekstzinnig helpt ons met het opstellen en uitvoeren van onze contentstrategie. Van het uitvoeren van zoekwoordenanalyses tot het schrijven van boeiende content, Carolien denkt strategisch mee en implementeert het direct. Ze brengt hiermee het idee achter onze site tot leven."

Geert Buskes, mede-eigenaar van Zoekdierenarts.nl

Meer klanten aan het woord