Duik je mee in de inhoud?

Voor een klantgerichte contentstrategie, ijzersterke webteksten en effectief online marketingadvies hoef je niet meer verder te zoeken. Tekstzinnig duikt in de inhoud, waar anderen aan de oppervlakte blijven. Waardevolle content creëren en promoten is namelijk meer dan zomaar een tekst schrijven. Ik licht het graag toe.

Contact

Content en meer

Contentstrategie op maat

Contentstrategie op maat

Zonder route weet je niet waar je heen gaat. Met behulp van een klantgerichte contentstrategie bepalen we wát je communiceert en met wíe. De juiste content op het juiste moment, via het juiste kanaal.

Webteksten

IJzersterke webteksten

Je hebt een complexe dienst of product. Hoe vertaal je dit naar een lekker leesbare webtekst? Die ook nog eens boeit én zorgt voor actie van de klant (conversie). En als bonus: geoptimaliseerd voor zoekmachines. 

Online marketing

Online marketing

Wat is de beste online marketingmix voor je bedrijf? Van de inzet van social media tot online adverteren en het meten van resultaten. Tekstzinnig werkt samen met andere online marketingspecialisten.

Carolien

Carolien - Tekstzinnig

"Met een goed verhaal presenteer je je bedrijf of merk echt anders aan het publiek. Op een strategische manier content inzetten is hierbij enorm waardevol. Je doelgroep kan je vinden en jij grijpt de kans om je online te onderscheiden. Ik gebruik mijn ervaring graag om van jouw verhaal een bestseller te maken."

Het belang van ijzersterke content

anders dan anderen

Wees anders dan alle anderen…

Jij bent vast niet de enige die doet wat je doet. Mooie producten verkopen. Een nuttige dienst aanbieden. Maar waarom moet de klant juist bij jóu zijn? Unieke content onderscheidt je direct van de rest. En dat prikkelt mensen nou juist om verder te lezen.

stop uitzenden

Stop met uitzenden, begin met afstemmen

Natuurlijk wil je van alles vertellen. Ingewikkelde verhalen over je diensten, je bedrijf... Stop! Want uit welke types bestaat jouw doelgroep? En wat willen zíj graag weten? De juiste toon, een afgestemde boodschap. Dat maakt content ijzersterk.

online vindbaarheid

Vergroot je online vindbaarheid

Unieke, goedgeschreven teksten. Content die naadloos aansluit bij wat iemand zoekt. Daar is de zoekmachine gek op. En jij trekt meer bezoekers naar je site. Bezoekers die zochten...en juist jóu vonden. Zoekmachine optimalisatie vormt 
hierbij de basis.

“Medische en complexe informatie vertalen naar leesbare én unieke teksten en blogs. Een hele uitdaging, maar Tekstzinnig slaagt hier al jaren in. De juiste inzet van content is zó belangrijk, het bepaalt ons online succes grotendeels."  

Judith Eggersman, Algemeen Directeur Huisartskliniek

Meer klanten aan het woord